Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 106331   |    |  Avís legal

 

fotos del Entorn
fotos del Entorn
Història

El restaurant Masia Samuntà és un establiment situat a la població d'Òdena. La finca, una

antiga masia del segle XV i actualment rehabilitada pel seu ús com a restaurant, compte amb

la tranquilitat i la bellesa que l'hi concedeix el seu enclavament en mig de la natura.

Per saber més, podeu visitar els següents enllaços:


El restaurant está situat
a la finca coneguda com "Cal Pau Magí", antiga Masia punt

referencial
a la orografía de la nostra comarca. Situada al cami vell dIgualada a Manresa, en

la localitat d’Òdena,
corona un petit cim i gaudeix de unes magnifiques vistes de l’entorn, amb

el Puig Aguilera al Sudest i la Serra de Rubió al Noroest.


Al cor mateix de Catalunya. Important mas a la història de la zona, les primeres dades al

registre de la propietat de l'indret daten de principis del 1700 encara que
es té coneixement

de la seva existència anterior a aquesta data, tal y com es reflecteix en el llibre "Òdena segles XVI

i XVII", publicat per Xavier Jorba i Serra i datat per Parnass edicions. En la pàgina 117,
amb el

nom de masia Samuntà, es descriu la nostra masia i data la seva construcció el 1430

(segle XV) abans del descobriment d'Amèrica i poc despres de l'època en què es va construir

la famosa "Ermita de la Tossa".


Dedicades les seves terres de sempre a l'agricultura, de la Masia es té constància de

diversos usos. Ha estat mas, fonda, caserna militar durant la guerra civil, berenador

i actualment restaurant. Des de que la meva família va adquiri la finca al 1998, ha sigut renovada

en dues ocasions. La primera, amb objectiu de modernitzar les instal.lacions i adecuarles per

al seu ús com a restaurant. La segona, per augmentar la seva capacitat i oferir la posibilitat

de gaudir d'una agradable vetllada al aire lliure, es construeix el menjador principal amb una

capacitat per 100 comensals i la terrassa.


L'ànima del meu restaurant, pel que al personal es refereix, la formem la meva dona, Maria

Victoria Salas, el meu fill gran Jose Manuel Vivancos i un servidor de vostès, Jose Manuel

Vivancos.

El nostre objectiu és oferir als nostres clients el millor servei, envoltats de natura y

de bones vistes, gaudint de la cuina tradicional catalana.

Visites als voltants: El Cugulló (centre geogràfic de Catalunya), L'aeròdrom, casc antic

d'Òdena i el seu castell, l'antiga teuleria romana, l'hípica Cal Magí, la montaña de Montserrat,

el museu de la pell, etc.